KETAHUI TEKNIK RAHSIA MENJANA PENDAPATAN LUMAYAN DENGAN TELEFON BIMBIT ANDA

Jum kita keluar dari belenggu masalah kewangan bermula sekarang

BISNES YANG TELAH VIRAL DI SEMUA STESEN TV DI MALAYSIA

Jangan terlambat. Tempah posisi anda sekarang.

RAMAI JUTAWAN TERHASIL DARI BISNES INI DAN TELAH MENGHIASI DADA-DADA AKHBAR

Satu-satunya bisnes patuh syariah dan terbaik di Malaysia.

NIKMATI INCOME PASIF SETIAP BULAN

Anda tentukan berapa komisyen yang anda nak!!!

NIKMATI PENDAPATAN SECARA PASIF YANG TIADA PADA PRABAYAR LAIN

Dengan modal yang kecil sahaja, anda boleh nikmati pendapatan tanpa had terus ke akaun bank anda SETIAP BULAN

MAHUKAH ANDA DIBAYAR KOMISYEN 3 KALI DALAM SEBULAN SETIAP KALI ANDA TAMBAH NILAI KREDIT TELEFON BIMBIT ANDA? SYARIKAT TONEGROUP KINI MENCARI SEMUA PENGGUNA HANDPHONE DI MALAYSIA UNTUK SAMA-SAMA NIKMATI KOMISYEN DI ATAS SETIAP NILAI TOP UP MASING-MASING. BUKAN BISNES JUAL TOP UP SEBALIKNYA HANYA BERTUKAR KEPADA KAD SIM WOW PREPAID TONEEXCEL. ANDA BOLEH KEKALKAN NOMBOR TELEFON SEKARANG, RELOAD SEPERTI BIASA DAN ANDA DAH BOLEH BERMULA UNTUK JANA PENDAPATAN. BUKAN ITU SAHAJA, SEBAGAI PENGGUNA KAD SIM INI, ANDA AKAN DAPAT PELBAGAI BENEFIT SEPERTI INSURAN TAKAFUL BERNILAI RM50,000, POINT YANG BOLEH DITUKARKAN DENGAN TIKET AIR ASIA, SMART PHONE DAN LAIN-LAIN LAGI.
ANDA JUGA DAPAT DISKAUN HOTEL BERTARAF 5 BINTANG SERTA CASH BACK REBAT ATAS SETIAP NILAI TOP UP ANDA. WOWW. MENARIK BUKAN? TONTON VIDEO DI BAWAH UNTUK LEBIH PENCERAHAN..
.



Tonton video preview di bawah sekiranya anda tidak mahu membaca









Memperkenalkan Kepada Anda Satu Simkad AjaibYang di panggil

Simkad ToneExcel




SEPINTAS LALU BENEFIT SEBAGAI PENGGUNA











PERSOALAN DAN JAWAPAN TENTANG BISNES KAD SIM INI.

SOALAN: Apa sebenarnya bisnes prepaid ToneExcel ni?

Sebenarnya bisnes ni hanya perlukan kita tukar pelan prepaid kita sahaja. Kalau dulu kita pakai talian lain, sekarang ni kita tukar kepada pelan ToneExcel sahaja. Dan kita akan dapat banyak kelebihan-kelebihan menguntungkan yang tiada di tempat lain. JIKA ANDA INGIN MENJADI PENGGUNA SEMATA-MATA TANPA PROMOSIKAN KAD SIM INI PUN TIADA MASALAH. ANDA TETAP DAPAT 12 BENEFIT SEBAGAI PENGGUNA TERMASUK CASH BACK ATAS SETIAP NILAI TOP UP ANDA. YES. TOPUP SENDIRI PUN DAPAT DUIT.

Lagipun kita masih boleh kekalkan nombor lama kita. Jadi tiada masalah untuk kawan-kawan kita hubungi kita walaupun kita sudah bertukar pelan.Kemudian kita hanyalah perkenalkan kepada saudara mara dan kawan-kawan untuk menggunakan SIMKAD Tone Excel ini. Sekiranya nombor asal anda adalah postpaid, anda juga boleh kekalkan dengan bertukar kepada prepaid.

Kita akan dibayar RM15 untuk setiap seorang yang sertai kita dan yang paling menguntungkan bila guna SIMKAD ToneExcel ialah komisen yang akan kita terima setiap kali mereka topup. Komisen ini akan jadi pendapatan pasif kita. Kita juga akan mendapat tambahan RM10 bila orang yang sertai tadi top up kali ke 2 sebanyak RM30 dalam masa 30 hari selepas pendaftaran.

Kita akan dibayar antara 6% – 10% dari setiap nilai topup mereka. Tak kisah mereka beli topup dimana-mana pun, bila-bila masa.Kalau 10 tahun mereka guna handphone & Top Up setiap bulan maka selama itulah kita akan dibayar sehinggakan sampai 3 Level. Pada pendapat saya, inilah bisnis yang paling mudah sekali. Kita cuma jual sekali sahaja tetapi dibayar berkali-kali.

Statistik menunjukkan ada 20 juta ++ pengguna prepaid di Malaysia yg masih belum bertukar kpd kad sim ini. Inilah potensi kita.

Adakah anda nampak potensi bisnes ini?


SOALAN: Berapa modal untuk sertai program ToneExcel ini?

Modal yang perlu anda keluarkan hanyalah serendah RM100 sahaja dan anda akan dapat pek permulaan memulakan program ini termasuk kad sim baru dengan kredit tersedia RM30 dan data percuma 4GB. Anda juga dibekalkan dengan buku panduan, flyers percuma serta group sokongan whatsapp untuk bantuan berterusan.

Kad sim ini dah tersedia kredit/air time bernilai RM30 dan sah selama 30 hari. Tersedia juga data internet 4GB percuma di dalam kad sim ini. Anda boleh gunakan kad sim ini untuk buat call, sms dan surf internet.


SOALAN: Apakah service provider yang digunakan?

Toneexcel menggunakan service provider TuneTalk, dan tunetalk menggunakan prasarana Celcom. Dimana ada coverage celcom, anda juga takkan ada masalah untuk line Tunetalk. Ini yang terbaik.

SOALAN: Dimanakah boleh top-up prepaid ini?

Anda boleh top-up prepaid toneexcel di seluruh Malaysia (termasuk Sabah/Sarawak), seluruh stesen minyak yang menggunakan e-pay, sebahagian besar kedai yang menjual prepaid, maybank2u, cimbclick, RHBNow, mesin2 ATM dan banyak lagi. Anda hanya perlu maklumkan nak beli topup Tunetalk.



SOALAN: Bagaimanakah ToneExcel membayar komisyen kepada saya?

Untuk bonus fast track, jika kita sponsor dari 1-15 hb, duit bonus akan dibank in dalam akaun anda pada hujung bulan, jika kita sponsor rakan dari 16-31 hb, bonus akan dimasukkan kedalam bank anda pada 11 hb depan.

Untuk komisyen topup akan dibayar pada 21 hb depan asalkan ianya lebih RM30, jika kurang, ia akan dibawa untuk bulan hadapan.



SOALAN: Setelah saya menyertai perniagaan ini, apa yang perlu saya lakukan?

Anda nak guna untuk diri sendiri tanpa jadikan sebagai bisnes pun tiada masalah. Anda tetap dapat benefit serta duit atas nilai topup anda sendiri. Jika anda ingin jadikan sebagai sumber pendapatan pasif, anda boleh ajak kesemua ahli keluarga anda yang terdekat, seperti ibu/bapa, suami/isteri anak-anak, adik beradik, saudara mara yang terdekat, pekerja anda, atau sesiapa sahaja guna simkad ini dan daftar bersama anda. Jika sebelum ini mereka membayar bil/prepaid talipon melebihi RM20, maka suruh mereka menggunakan talian tunetalk toneexcel ini.

Kalau dulu anak-anak kita menggunakan talian XXX Company, kalau mereka topup (kadang2 kita juga yang bagi duit top-up), Company XXX bertambah kaya, kali ini jika mereka menggunakan talian tunetalk dalam WoW Program ToneExcel, mereka topup, kita pun dapat sedikit hasil.

Selepas itu barulah promote kepada orang lain, seperti rakan sekerja, sahabat-sahabat sepermainan, sambil main golf, main tenis, main gasing, main badminton, main sepaktakraw, main snooker, jogging, sambil mancing, sambil sembang di kedai mamak, cerita kan peluang ini dan ajak mereka sekali.

Terangkan yang ini bukan MLM, tapi guna handphone macam biasa dan dapat upah jika ceritakan pada orang lain.


APA KEKUATAN BISNES KAD SIM TTTE?

Jika kita nak join mana-mana bisnes network marketing, kita kena tengok 4 faktor ini dahulu iaitu syarikat, produk, pelan pemasaran, & kumpulan/sistem - jika ada kekuatan 4 faktor ini, insyaAllah bisnes network marketing tu bagus..

1. Kekuatan produk (25%)

Keperluan – Hampir semua orang guna HP, tidak kira mereka dari golongan mana pun, so orang takde masalah nak join bisnes ni sebab kalau mereka tak join pun memang mereka pakai HP pun.

Berkualiti – Sebab Tune Talk guna infrastructure Celcom (celcom ada 38% share dlm TT), so di mana ada coverage celcom (yang sangat luas tu), di situ ada coverage TT juga.

Harga berpatutan – Ratenya sederhana, dibandingkan dengan telco lain.

Tiada tandingan – Satu-satunya program seumpamanya di Malaysia, malah di dunia. Sekarang ni ramai usahawan telco luar negara sedang dok risik-risik pihak management syarikat Tone Excel :-)

Tidak bermusim – Semua orang mengunakannya, hari-hari, ada yang setiap jam, minit, saat.. & sampai mati lah guna..

Anti kemelesetan ekonomi – Walaupun zaman gawat, orang tetap guna HP.

Pasaran sedia ada – Market sangat besar – 41 juta talian, & sangat fresh – baru 850+ ribu talian TTTE berdaftar.

Potensi berterusan – Budak sekolah rendah pun dah guna HP; pasaran sampai bila-bilalah...

Dapat benefits yang telco lain takde bagi pun – Selama ni bertahun-tahun pakai hp tak dapat apa, & akan terus pakai, tak dapat apa-apa, baik join TTTE, dapat juga takaful Insuran rm50ribu percuma, points tukar tiket kapal terbang Air Asia percuma, corporate/diskaun rate tune hotel, cabutan bertuah, pertandingan hebat, & yang paling best boleh buat duit $$$$$$!

2. Kekuatan pelan pemasaran (25%)

Modal sangat kecil - (rm100); modal sekali sahaja; untung banyak kali (setiap kali orang topup).

Pengiraan Bonus real time setiap transaksi - Telus, & terus masuk ke system te-website, minimumkan manipulasi.

Tidak perlu queue submission - Tiada flushing, tiada pending :-)

Tidak membezakan orang baru dengan orang lama– sama sahaja plannya.

Tidak perlu menjual barang (topup) - Hanya edar simkad sekali sahaja, & simkad senang dibawa ke mana-mana.

Payout tinggi – Sebab ini adalah technology base bisnes (kos fizikal yang rendah - hanya jual simkad; tower/infra pun guna celcom punya); bayaran balik yang tinggi kepada pengedar - komisyen topup sehingga 26% (10+3+13%), belum masuk bonus yang lain lagi tu.

Pendapatan boleh diwarisi - Boleh diwariskan pendapatan kepada isteri dan anak-anak atau sesiapa sahaja selagi HP sentiasa aktif.

3. Kekuatan syarikat (25%)

Kukuh – Tone Excel bekerjasama dgn Tune Talk dimiliki oleh syarikat yang kukuh Tune Group – Air Asia, Tunehotel, Tune Insurance, Tune Money.

Online – 24 jam sehari, 365 hari setahun; service yang boleh di bawa ke mana-mana & pada bila-bila masa.

Timing yang tepat untuk join – Produk, plan pemasaran, syarikat, sistem dah mantap – dalam bisnes network marketing, tahun ke-3 adalah tahun yang paling sesuai untuk join, di mana tahun pertama & kedua (2010-2012) merupakan tahun kepayahan sudah berlalu – contoh sekarang produk TT senang di dapati di kedai-kedai/tempat jual topup, selain call dan sms sudah ada data plan (internet), pelan pemasaran dah improve (bonus makin bagus), senang nak join tak perlu isi borang hantar ke hq sri petaling, boleh terus signup online di website, now lagi dah improve guna sms jer – lagi mudah dan cepat.

4. Kekuatan networking kumpulan (25%).
- adanya service group dari network kita sendiri. Anda buatlah bisnes apa pun kalau tiada service atau guide dari leader anda, anda tak akan berjaya. Bergabunglah dalam network saya, network ARMGROUPSUPPORT - Bantuan promosi dan guide berterusan dalam group whatsapp support utk anda jana income dengan pantas.

Daftar hari ini juga untuk ubah taraf kewangan keluarga anda. 👍

SAYA BERMINAT UNTUK DAFTAR DAN DAPATKAN PEK PERMULAAN KAD SIM INI. BAGAIMANA CARANYA??