tonewow


Apakah perbezaan pendapat aktif dan pendapatan pasif:

Pendapatan aktif – anda promosi dan dapat jualan dan komisyen sekali sahaja.
Pendapatan pasif – anda promosi sekali , anda dapat komisyen berulang kali selagi pelanggan masih menggunakan servis tersebut.

Penerangan Produk Tone Wow
1.Model bisnes ini adalah bisnes menjual simkad.
2.Setiap kali mereka yang beli simkad ini topup simkad mereka , anda akan mendapat komisyen.Bestkan?
3.Modal nak mulakan perniagaan ini adalah RM10 sahaja kerana anda sendiri perlu beli satu simkad dan kekal aktif untuk memulakan perniagaan ini.(sama seperti Tone Excel
Nota: Modal permulaan RM10 sahaja
4.Komisyen sehingga 3 level.
5.Anda sendiri tentukan berapa komisyen anda nak setiap bulan.
Penerangan lanjut tentang jumlah komisyen seperti di bawah.

Sila fahamkan dulu singkatan di bawah:
MNO = Mobile Network Operator
MVNE = Mobile Virtual Network Enabler
MVNO = Mobile Virtual Network Operator
*MNO* adalah syarikat Telco gergasi yang mempunyai pencawangnya sendiri
Contohnya Maxis, Celcom, Digi, Umobile.
*MVNE* adalah syarikat yang menyediakan perkhidmatan,pentadbiran,sokongan operasi bagi pihak MVNO
Contohnya = *Tone WoW* (satu satunya di Malaysia sahaja)
*MVNO* adalah syarikat telco dengan penjenamaan sendiri yang menggunakan/menumpang rangkaian MNO
Contohnya = Tune Talk, XoX, RedOne, Tronexus, Yoodo.
================
Syarikat ToMenggunakan coverage Digi.
Simkad semua 4G, tidak ada lagi 3G.
neWow sebagai MVNE.

Kelebihan simkad tonewow produk terbaru daripada tonegroup

Siapa nak tambah pendapatan sampingan jom baca & faham mana tahu rezeki kita sama

1. SIMKAD TONEWOW LITE RM10
✅ Boleh kekalkan no lama
✅ Boleh ambil nombor baru

2. Points WowCher
✅ Setiap kali anda topup akan dapat points WOWcher. Points tersebut anda boleh gunakannya untuk membeli barang2 keperluan dikedai yang ada logo WOWPAY.

3☞ #Data Plan Yang Menarik
✅ Topup RM30 dapat 5GB dan 130min call sah untuk 30 hari
✅ Topup RM50 dapat 15GB dan 150min call sah untuk 50 hari
✅ Data dan min call boleh carry forward bulan depan sekiranya tak habis pakai

Pekej harian dan mingguan akan dimaklumkan dalam masa terdekat.

4☞ #Buat Duit
Yang paling best simkad ni boleh buat duit. Macam2 bonus boleh dapat. Bonus paling best adalah setiap kali org topup kita akan dapat komisen tanpa henti setiap bulan. Inilah dinamakan income pasif, walaupun tak kerja tapi duit tetap masuk.

5☞ #Income Boleh Diwarisi
✅ Ni kelebihan paling penting sekali. Sebab kita tak tahu bila kita akan PERGI. So dalam ToneWow, semua pendapatan boleh diwarisi kepada pewaris kita selagi handphone masih ada orang guna.

Jadi, jom kita letopkan bisnes ini sama2 dan jadi orang terawal. Company ni dah 9 tahun ditubuhkan tau! Anda taknak buat tiada sape nak marah. Tunggulah 1 tahun dari sekarang, jangan gigit jari sudah la ye lepas ni hehe. Modal RM10 je untuk sertai keahlian ToneWow, terus dapat simkad dan boleh terus mulakan bisnes ini.

Jenis jenis pangkat dalam Tone Wow:

Lite —> Normal Member —> Junior Center —> Service Center —> Branch
Lite bermula dengan simkad RM10 (kredit RM1)
Komisyennya:
L1 : Komisyen anda untul level 1 pembeli dan pengguna simkad.
L2 : Komisyen anda untuk level 2 pembeli dan pengguna simkad.
L3 : Komisyen anda untuk level 3 pembeli dan pengguna simkad.
L1 = 3%.  Contoh mereka topup RM50 , anda dapat RM1.50.
L2 = 2%.  Contoh mereka topup RM50 , anda dapat RM0.50.
L3 = 5%.  Contoh mereka topup RM50 , anda dapat RM2.50.
================
Normal Member bermula dengan simkad RM100 (kredit RM30)
Komisyennya
L1 = 6%. Contoh mereka topup RM50 , anda dapat RM3.00.
L2 = 3%. Contoh mereka topup RM50 , anda dapat RM1.50.
L3 = 11%. Contoh mereka topup RM50 , anda dapat RM5.50.
(jika kita topup simkad sendiri lebih dari RM30)
*ATAU*
L1 = 10%. Contoh mereka topup RM50 , anda dapat RM5.00.
L2 = 3%. Contoh mereka topup RM50 , anda dapat RM1.50.
L3 = 13%. Contoh mereka topup RM50 , anda dapat RM6.50.
(jika kita top up simkad sendiri lebih dari RM60)
================


Jika bermula Lite(RM10), ada 2 cara untuk naik ke Normal member :

Cara Pertama
Upgrade dengan buat bayaran RM100 pada HQ..Secara automatik status akan berubah dan persen komisyen pun berubah.

Cara Kedua
Bila komisyen cecah RM100, status akan berubah dan persen komisyen pun berubah.
================
Lite boleh taja Lite
Lite boleh taja Normal Member
Normal Member boleh taja Lite
Normal Member boleh taja Normal Member
Fast track: Direct sponsor RM30 (jika mereka upgrade Lite ke Normal member dengan syarat penaja berstatus Normal member).
================
Untuk kenaikan pangkat seterusnya dari JC —> SC —> Branch adalah mengikut performance/komisyen anda. Jika performance anda bagus secara automatik title anda akan diupgrade (yang ini bermula January 2019)
Tiada lagi istilah keluar modal ribu riban untuk dapatkan pangkat..sesiapa yang tak ada duit pun boleh naik pangkat dengan mudah selepas ini..
================


Plan Data n Call
Topup RM30 – dapat data 5Gb, 100min on net, 30min all net, 30 hari.
Topup RM60 – dapat data 15Gb, 150min all net, 30hari.
Data & Minit call carry forward bulan depan jika tak habis guna.
================

Point Wowcher
Setiap kali topup atau daftar ahli baru akan dapat point.
Point WowCher bole digunakan di 99speedmart seluruh Malaysia utk beli barangan keperluan harian..akan datang ada banyak lagi pasaraya yang akan join kita.
================

Kesimpulan Simkad Tone Wow:

TONEWOW ini sangat bagus kepada mereka yang hanya pengguna sahaja dengan menyertai Lite member rm10 dahulu. Dalam kad dah ada kredit Rm1..
Akan datang ada banyak lagi penambahnbaikan dari segi plan data & call dan juga benefit simkad.
HQ tengah aturkan..Buat masa sekarang kita pakai dulu apa yg diberi sekarang ini..
Kene ingat..company kita berstatus MVNE lebih tinggi pangkatnya dari MVNO..kita bukan lagi menumpang orang.
Oleh itu kita bebas untuk buat apa saja plan data atau call atau benefit simkad akan datang..
Jadi..jom kita letupkan bisnes ini dan jadi orang terawal..anda tak buat tiada sesiapa nak marah..tapi tunggulah 1 tahun dari sekarang..jangan gigit cari sudah la ye.. πŸ™‚
===================
Modal utk mulakan bisnes ini adalah RM10 sahaja seumur hidup.


Apa yg bakal anda dpt setelah menjadi ahli?

πŸ”₯ Aplikasi myWOW app - anda boleh lihat komisyen masuk dan usage data serta kredit

πŸ’₯ Anda juga dpt simkad baru dgn kredit tersedia RM1 (boleh kekal nombor asal) - saya akan uruskan

πŸ’₯ Dapat WOWCHER setiap kali topup (boleh redeem brg2 di Speedmart99 seluruh Malaysia. Jumlah wowcher berdasarkan nilai topup - saya akn guide cara utk redeem

πŸ’₯ FREE portal website peribadi ahli (boleh tengok komisyen masuk setiap hari) - lepas dftar saya guide utk login

πŸ’₯ FREE kertas panduan guna simkad

πŸ’₯FREE PDF file manual utk bermula jika anda ingin jadikan sebagai bisnes.

πŸ’₯ Lesen utk memulakan bisnes ni iaitu NO IDP AHLI dan layak menjadi pengedar sah simkad ini kpd org lain (jika berminat jdkan sebagai bisnes). Nk jd pengguna sahaja pun xda masalah

πŸ’₯ Layak automatik segala bentuk cabutan bertuah dari syarikat (ada yg dpt kereta, motor dan lain2. Jd pengguna je terus layak)


πŸ’₯ FREE kekal nombor fon asal (012, 013, 014, 016, 017, 018, 019, 010, 0111)

πŸ’₯ FREE group support Whatsapp dan FB (bantuan untuk anda bermula/cara guna simkad dll)

πŸ’₯ Postage simkad adalah RM8 utk semenanjung Malaysia

Daftar sekarang di: